Cumhuriyet İlkokulu
Hocaşerif mahallesi Akdeniz Sokağı No 1

VİZYON

Okul, aile ve öğrencinin karşılıklı sevgi ve saygı ile birbirini desteklediği,öğretmen ve öğrencinin diyalogunun ve gelişiminin zirvede olması,var olan kaynaklardan en iyi verimin alınabilmesi,geçen günün önceki günden daha iyi olabilmesidir. İSTİYORUZ Kİ: 1. Okulumuzda “öğrenme” temel ihtiyaç kabul edilsin. 2. Okulumuzda, her veli bilsin ki, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verilmiş ve okul onların beklentilerini karşılamada yardımcıdır. 3. Okulumuzda herkes her geçen gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 4. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilkeleri ve inkılâplarına bağlı, akılcı, yaratıcı ve olumsuz durumlarda pozitif düşünebilen bilgi ve birikimlerini tüm toplum yarraına kullanan, yarattığı değerlerle bulunduğu toplumu veya ülkesini tümdünyada temsil eden, çağın teknolojisiyle donanmış üretken, verimli ve niteliklşi bireyler yetiştirmek.

Tam gün

Kalorifer-kömür

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.